TULOSSA

 

AARNEN PILKKI

Tänä vuonna 2018 järjestämme jo perinteiseksi muodostuneen Aarnen Pilkki-tapahtuman sunnuntaina 18.3. klo 10.00-13.00 yhdessä Haapakosken kyläyhdistyksen ja Erämiesten kanssa.

Pilkkimispaikkana on Aarnen kotijärvi eli Haapajärvi. Opastuskyltit osoittavat tien Haapajärvelle kylän keskustasta (Putkolantietä pitkin). Autoille on varattu paikat lähellä järveä. Pilkkiminen tapahtuu entisestä Putkolan rannasta käsin, josta voi nähdä myös Aarnen entisen kotipaikan Hornanlinnan, joka on ollut jo pitkään yksityisomistuksessa.

Osallistumismaksu aikuisilta on 5 euroa sisältäen makkaran, arvan ja kahvin, lapsille alle 12 v. vastaava maksu on 3 euroa. Rannalla on makkaranpaistoa samoin Seurantalolla, jonne on järjestetty klo 13.30 palkintojen jako, kahvit ja arvonta.

Tällä hetkellä kovien pakkasten aikaan (aamulla -26 astetta) jäätilanne tuntuu hyvältä! Tervetuloa joukolla mukaan! Palkintojenjaon jälkeen on vuosikokous.

 

VUOSlKOKOUS

Aarne Haapakoski-seura ry:n sääntömääräinen vuosikokous sunnuntaina 18.3.2018 klo 14.30 Haapakosken Seurantalolla, Haapakoskentie 474, 77520 Haapakoski.

Käsitellään sääntöjen 11 §:n määräämät asiat. Kahvitarjoilu! Tervetuloa! Hallitus